Снимка: фейсбукСлед всички срещи в европейските институции, които проведохме на английски

...
Снимка: фейсбукСлед всички срещи в европейските институции, които проведохме на английски
Коментари Харесай

Зам.-шефът на ЕП към Нинова: Добре, че не направихте коалиция с ГЕРБ

Снимка: фейсбук

" След всички срещи в европейските институции, които организирахме на британски език, за мен беше огромна изненада заместник-председателят на Европейския парламент да ни посрещне в кабинета си и да беседва с нас на прелестен български. Г-жа Клара Добрев има български корени. Тя следи развиването на България, сложи доста въпроси и обсъдихме настоящата политическа конюнктура в страната. "

Това написа председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в персоналния си профил във фейсбук, написа offnews.bg.

" Слушала съм доста за вас. Едно от най-големите ви достолепия като водач на Българска социалистическа партия е, че не се поддавате на изкушението и натиска да извършите коалиция с ГЕРБ поради персонални ползи. Щяхте да имате ориста на други леви партии от нашето политическо семейство. Те се стопиха единствено поради безпринципни сделки ".

С тези думи се обърна Клара Добрев към Корнелия Нинова.

Двете разискаха тематиките за свободата на словото, честността на изборния развой и върховенството на закона. Лидерът на Българска социалистическа партия предложения госпожа Добрев в България. Тя одобри на драго сърце да посети родината на татко си.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР